Na scenarij za 31. Dobrodelni Miklavžev koncert smo pritisnili piko.

Začenja se dvodnevno snemanje v Studio 1 Televizije Slovenija, 9. in 10. 11. 2023. Nasmejana voditelja sta: Ula Furlan in Nik Škrlec.

Za vezno besedilo je tudi letos poskrbel Miha Hočevar. Nad vsemi bdi urednik oddaje: Daniel Celarec, jutri pa vajeti prevzame režiser: Marjan Kučej.

Program smo si zamislili in oblikovali: Daniel Celarec, Jaka Janez Pucihar, Jaka Pucihar, Edvard Škodič, scenografka: Urška Dolinar kostumografka: Jerneja Jambrek producentki oddaje: Simona M. Šertel in Judita Klatzer tajnica režije: Karmen Debelak Program in utrinke razkrijemo v kratkem.

Jaka Pucihar, Nik Škerlec, Ula Furlan, Miha Hočevar, Daniel Celarec, Edvard Škodič

31. Dobrodelni Miklavžev Koncert pa bo na sporedu v nedeljo, 3. 12., ob 20.00 na TV SLO 1 (pr. 100′) in ponovitev v torek, 5. 12., ob 18.15 na TV SLO 2.

Edvard Škodič, Jaka Pucihar, Marjan Kučej, Daniel Celarec,

Vaše donacije bomo namenili slovenskim osnovnošolcem, ki živijo v težkih razmerah, za udeležbo v šoli v naravi, šolske ekskurzije in za šolske in obšolske dopolnilne dejavnosti.

Darujete lahko že sedaj in vse do konca decembra s pomočjo SMS-sporočil, tako da pošljete besedo MIKLAVZ10 na 1919 in podarili boste 10€ in da pošljete besedo MIKLAVZ5 na 1919 in podarili boste 5€. Darujete lahko naročniki vseh slovenskih operaterjev.

Rotary klub Ljubljana, Rotary distrikt 1912, RTV Slovenija in slovenske osnovne šole

8. november, 2023