Vabljeni na najimenitnejši ples leta 2020: ČRNO-BELA REDUTA

Spoštovani gospodje in cenjene gospe,

Rotary klub Ljubljana, v sodelovanju z Ameriško – slovensko izobraževalno fundacijo ASEF, prireja že 31. veliki rotarijski ples, katerega osrednji namen je krepiti dobrodelnost in zbrati sredstva, ki bodo izbranim posameznikom omogočila uspešno pot v prihodnost.

Velika dvorana Grand hotela Union bo v soboto, 1. februarja 2020, ob 19. uri, združila vrhunsko glasbo, zabavo in dobrodelnost na najimenitnejšem plesu leta: ČRNO-BELI REDUTI.

Tradicija plesov v Ljubljani je bogata in člani Rotary kluba Ljubljana so bili aktivni v organizaciji plesnih večerov že med leti 1931 – 1941, ko je v Unionski dvorani v predpustnem času veljala za najimenitnejši ples ČRNO-BELA REDUTA, katerega so se gostje udeleževali v črno-belih oblačilih.

Vljudno vabljeni, da se nam pridružite na plesišču ob zvokih Gala Dance Orchestra in njihovih solistov in podprete najboljše mlade. Vsaka investicija v mlade je investicija v družbo znanja in napredka.

Jurij Ule

predsednik Rotary kluba Ljubljana 2019/2020

Cena vstopnice 120 EUR vključuje večerjo in dobrodelni prispevek. Zaželeno je, da gosti na prireditev pridejo v parih, gospodje v smokingu (“Black Tie”), dame v svečani večerni toaleti. Za dodatne informacije, vstopnice in rezervacijo miz nas prosim kontaktirajte.

M: +386 (0)41 752 852

@: vrp@rotary-klub-lj.si ali  info@asef.net

W: www.rotary-klub-lj.si

Za več informacij o ASEF in programih https://www.asef.net/  in https://www.asef.net/junior-fellows/

13. januar, 2020