32. VELIKI ROTARIJSKI PLES

»Za dobro vseh«

Plemeniti namen in iskrena dobrodelnost sta se v soboto, 7. maja 2022 zopet združila na Velikem rotarijskem plesu v ljubljanskem Grand hotelu Union, ki so ga v Rotary kluba Ljubljana priredili že 32. zapored. Za dober namen se je zavrtelo skoraj 200 gostov!

Veliki rotarijski ples s svojo dolgoletno tradicijo odpira vrata v svet, saj z zbranimi sredstvi zagotavlja štipendije, ki najuspešnejšim študentom pomagajo pri uresničevanju njihovih življenjskih ciljev. Do sedaj smo s štipendijami pomagali že preko sedemdesetim odličnim štipendistom. Poleg dobrodelnega izkupička od vstopnic je sklad za štipendijo obogatil tudi srečelov, s katerim smo zbrali 5.000 EUR. Prejemnike in zneske štipendij bomo objavili v prvi polovici junija.

Ples je pripravila rotarijska ekipa pod predsedniško taktirko Davida Lukanoviča, letošnjega predsednika Rotary klub Ljubljana. Za zabavo in vrhunsko glasbo so poskrbeli Gala Dance Orchestra s svojimi solisti, na odru pa sta radostni večer še dodatno popestrila posebna gosta Maja Keuc in Uroš Perič. Ples je kot že tradicionalno povezoval Boštjan Romih, za vse plesa željne mlade in mlade po srcu pa je sledil še after-party v Unionski kleti.

Foto utrinke si lahko ogledate v galerijah:
32. Veliki rotarijski ples – galerija 1
32. Veliki rotarijski ples – galerija 2
32. Veliki rotarijski ples – galerija 3
32. Veliki rotarijski ples – galerija 4

Celoten paket slik lahko prenesete preko povezave: Veliki rotarijski ples 2022 – paket slik

Iskreno se zahvaljujemo pokroviteljem in podpornikom 32. Velikega rotarijskega plesa:

11. maj, 2022