33. VELIKI ROTARIJSKI PLES

»Za dobro vseh«

Plemeniti namen in iskrena dobrodelnost sta se v soboto, 18. februarja 2023 zopet združila na Velikem rotarijskem plesu v ljubljanskem Grand hotelu Union, ki so ga v Rotary kluba Ljubljana priredili že 33. zapored. Za dober namen se je zavrtelo 182 gostov!

Veliki rotarijski ples s svojo dolgoletno tradicijo odpira vrata v svet, saj z zbranimi sredstvi zagotavlja štipendije, ki najuspešnejšim študentom pomagajo pri uresničevanju njihovih življenjskih ciljev. Do sedaj smo s štipendijami pomagali že preko sedemdesetim odličnim štipendistom. Poleg dobrodelnega izkupička od vstopnic je sklad za štipendijo obogatil tudi srečelov, s katerim smo zbrali 4.690 EUR. Prejemnike in zneske štipendij bomo objavili v prvi polovici junija.

Ples je pripravila rotarijska ekipa pod predsedniško taktirko Janeza Grila, letošnjega predsednika Rotary klub Ljubljana. Za zabavo in vrhunsko glasbo so poskrbeli Gala Dance Orchestra s svojimi solisti, na odru pa sta radostni večer še dodatno popestrila posebna gosta Raiven in Gregor Ravnik. Ples je kot že tradicionalno povezoval Boštjan Romih, za vse plesa željne mlade in mlade po srcu pa je sledil še after-party v Unionski kleti.

Foto utrinke si lahko ogledate v galerijah:
33. Veliki rotarijski ples – galerija 1
33. Veliki rotarijski ples – galerija 2
33. Veliki rotarijski ples – galerija 3
33. Veliki rotarijski ples – galerija 4

Celoten paket slik lahko prenesete preko povezave: Veliki rotarijski ples 2023 – paket slik

Iskreno se zahvaljujemo pokroviteljem in podpornikom 33. Velikega rotarijskega plesa:

23. februar, 2023